ÇANAKÇI KAYMAKAMI ÖMER FARUK GÖKÇE...

Çanakçı Kaymakamlığı Ömer Faruk Gökçe

ÇANAKÇI KAYMAKAMI ÖMER FARUK GÖKÇE...
son-dakika-haberleri
G.Tarihi: 12.08.2020 06:01
10049 Okunma
0
Çanakçı’ya Kaymakam Adayı Gökçe Atandı!...
Yozgat Vali Yardımcısı olarak atanan Çanakçı Kaymakam Hasan Akbulut’tan boşalan Çanakçı Kaymakamlığına Bitlis Kaymakam adayı Ömer Faruk Gökçe atandı.
Daha önce Konya Hadim ilçesi ve Eynesil İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunan Kaymakam Gökçe, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 22.07.2020 tarihli ve 10784 sayılı onayı ile Çanakçı Kaymakamlığı görevine vekâleten atanarak görevine başladı.
Kaymakam Ömer Faruk Gökçe'nin Özgeçmişi;
Muş İli Malazgirt doğumlu olan Kaymakam Ömer Faruk Gökçe; İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Vergi Dairesinde Gelir Uzman Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. 2018 yılında ise TBMM’de stenograf uzman yardımcılığı (stajyer) görevinde bulundu.
2018 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazandı. 2019 yılında Bitlis Valiliği’nde Bitlis Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Mesleğine giriş yapan Kaymakam Gökçe, kaymakamlık stajını Bitlis İlinde tamamladı. İzmir İli Urla ilçesi ve Rize İli Çayeli İlçelerinde Kaymakam refikliği görevlerinde bulundu. Konya İli Hadim ilçesi ve Giresun İli Eynesil İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunan Kaymakam Gökçe, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 22.07.2020 tarihli ve 10784 sayılı onayı ile Çanakçı Kaymakamlığı görevine vekaleten atanarak Çanakçı'da görevine başladı.
Çanakçı Kaymakamlığı görevine vekâleten atanan Bitlis Kaymakam adayı Ömer Faruk Gökçe’ye Çanakçı’ya hoş geldin dileklerimizi sunar, başarılar dileriz.

Serdar KARA -GÖRELE
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri